Top termékek kiemelése (legnépszerűbb, legújabb, akciós)..


Top termékek kiemelése (legnépszerűbb, legújabb, akciós)..

Tipp: Figyelemfelkeltés, Hirdetés, Látogatottság növelés

Befolyásolni szeretnéd látogatóidat, hogy a leggyakrabban vásárolt, és/vagy a legújabban feltöltött, trendi termékeket láthassák? Szeretnéd, ha az akciós termékek kiemelt szerepet kapnának a webshopodban? 

A legnépszerűbb termékek lista a legtöbbet megtekintett termékek alapján keletkezik. Beállítható, hogy megjelenjen-e a főoldalon, valamint, hogy hány darab terméket listázzon, avagy slide show-ban cseréljen az oldal szélességében termékeket. (beállítható, hogy hány darab jelenjen meg/cserélődjön.)

A legújabb termékek listája a legfrissebben feltöltött termékek listájából keletkezik. Beállítható, hogy megjelenjen-e a főoldalon, valamint, hogy hány darab terméket listázzon; avagy slide show-ban cseréljen az oldal szélességében a termékkártyákat. (beállítható, hogy hány darab jelenjen meg/cserélődjön.) A címére kattintva a listaoldalon az összes új terméket listázza a rendszer. Beállítható, hogy a feltöltéstől számított hány napig legyen "ÚJ"-nak jelölt a termék.

Az akciós termékek listája azokból a termékekből áll, melyeknek van akciós ára. Beállítható, hogy megjelenjen-e a főoldalon, valamint, hogy hány darab terméket listázzon; avagy slide show-ban cseréljen az oldal szélességében a termékkártyákat. (beállítható, hogy hány darab jelenjen meg/cserélődjön.) A címére kattintva a listaoldalon az összes akciós terméket listázza a rendszer.

Ezek a termékajánlók a kategória menüben is megjelennek, menüpontként. Az admin felületen azonban lehetőség van arra, hogy kikapcsoljuk (akár egyik-, másikat), valamint arra is, hogy megadjuk, hogy a kategóriák előtt, kiemeltebb helyen, vagy a kategóriák után jelenjenek meg.

 

Kategória: Választás elősegítése
Hivatkozásinév: 173110
Ár: 0 Ft/hó

Tájékoztatunk, hogy egyes modulok bekapcsolása több napot vehet igénybe, valamint egyes modulok még fejlesztés alatt lehetnek! Egyes modulok esetén előfordulhat, hogy továbbfejlesztésre lehet szükség az adott 3. félnél bekövetkezett változás miatt (pl. banki fizetés, számlázók), ami okán egyszeri költség jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunkon, vagy az alábbi fórumon kérhetsz további információt.