Termékajánló landpage sablon oldalszerkesztőhöz


Termékajánló landpage sablon oldalszerkesztőhöz
Ajánlja webshopját, termékeit online szórólapon!

Tipp: Jeleníts meg terméket a landoló oldalon, egyszerű megrendelésre navigálással!

Az egy oldalas online szórólapodba (landing oldaladba) beillesztheted webáruházad bármelyik termékét úgy, hogy az a vásárló onnan meg is tudja rendelni. 

A termék marketing oldalán a termékelőnyök előtt - mellett - közben érdemes megjeleníteni a terméket, akár többször egyes blokkok között, ezzel is vásárlásra buzdítva a látogatót. 

A modul lehetővé teszi, hogy legördülő terméklistádból válaszd ki a terméket egy kattintással, és így az  megjelenik a landpage-ben

  • terméknévvel
  • árral
  • rövid marketing szöveggel
  • megrendelem gombbal

A megrendelést a kosárban (megrendelő lapon) a webshopodban megszokott folyamattal, lehetőségekkel tudja leadni a megrendelő. Tehát a webshopban beállított fizetési, szállítási móddal, költséggel történik a vásárlás.

 

Kategória: Marketing és értékesítési »
Hivatkozásinév: 111503
Ár: 900 Ft/hó
Egyszeri díj: 19.990 Ft

Tájékoztatunk, hogy egyes modulok bekapcsolása több napot vehet igénybe, valamint egyes modulok még fejlesztés alatt lehetnek! Egyes modulok esetén előfordulhat, hogy továbbfejlesztésre lehet szükség az adott 3. félnél bekövetkezett változás miatt (pl. banki fizetés, számlázók), ami okán egyszeri költség jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunkon, vagy az alábbi fórumon kérhetsz további információt.