Támogatási rendszer, programsorozat

csak ügyfeleinknek

Szállítás és átvétel

 

A CorinCloud webáruházát használók ingyenesen jutnak üzemeltetési tanácsokhoz, elektronikus könyvekhez (e-book). Az indítás után 1 éven át több lépésben segítünk Neked, a kezedet fogva egy támogatási programsorozat ( támogatási rendszer) keretében. Segítünk az elindításban és utána pedig  havonta jelentkezünk számodra és a webshop-od számára fontos és hasznos segítségekkel.

 

Szállítás és átvétel

Ebben a hónapban egy nagyon fontos témában segítünk. Elindult a webáruházad és vásárlások zajlanak benne. A vevő következő gondolata a vásárlás után: Hogy jussak el a termékhez, hol vegyem át?

Fontos, hogy a vásárlóid milyen gyorsan, és hogyan juthatnak a termékhez!

 

Minél több szállítási és átvételi lehetőséget biztosítasz a vásárlóidnak, annál inkább a szabadság érzésével ajándékozod meg őket, és annál nagyobb örömmel költenek majd nálad.

Ha forgalmazol ugyanolyan termékeket, mint a verseny társaid, lehet hogy pont azért fognak nálad vásárolni, mert többféle szállítási mód közül választhatnak, mint a konkurenciádnál.

Neked csak néhány modult kell bepipálnod, és utána percek alatt, pár kattintással beállíthatod a különböző szállítási módokat és díjakat.

Ráadásul ha csak most indítottad el a webáruházadat, akkor sem kell aggódnod a magas szállítási és átvételi költségek miatt, amelyek elijeszthetik a vásárlóidat.

Neked is segítünk kedvezményeket elérni a futár cégeknél, hogy te is kedvezőbb árat biztosíthass a vásárlóidnak!

Amikor megállapodsz egy céggel, nyugodtan hivatkozz ránk a kedvezményért, vagy kérd segítségünket!

 

Most pedig lássuk, milyen szállítási és átvételi lehetőségeket biztosíthatsz ügyfeleidnek!

1. Átvételi pontok kezelése

Ezzel a funkcióval megadhatod a saját átvételi pontjaid helyét. Az átvételi pontot a vevőid egy interaktív térképen választhatják ki. Nem csak hasznos, de látványos is.

2. Térképes átvételi pont kereső

Egyszerű és átlátható.

Könnyedén kezelheted az átvételi pontokat, ha bekapcsolod ezt a funkciót a webáruházad admin felületén. Ha rendelkezel saját átvételi pontokkal, egy térképen jelenítheted meg boltjaid, átvételi pontjaid helyét. Így a vásárló könnyedén kiválaszthatja a hozzá legközelebbi átvételi lehetőséget.

3. További átvételi pontok

Ha az ismert megoldásokat kedveled.

Hasonló átvételi lehetőséget nyújt a Pick Pack Pont (itt találod), amely országosan már több mint 600 helyen biztosítja az átvételt, és a GLS csomagpont (itt találod), amely több, mint 500 átvételi helyen nyújt szolgáltatást, és futárszolgálatot is üzemeltet.

4. MPL integráció

Egy modul, több lehetőség.

A Magyar Posta Logisztikai szolgáltatásával (itt találod) 3 féle átvételi módot is biztosíthatsz, igen kedvező áron.

A vásárlód választhat a hagyományos futárszolgálat, a személyes átvételi mód, illetve a csomagküldő automata lehetőségek közül.

5. Csomagautomaták

Egyszerű és gyors megoldás.

A csomagautomaták előnye, hogy a megrendelt termék akár 1 nap alatt megérkezik, az automaták ünnepnapokon is éjjel-nappal működnek. A csomagautomatáknál bankkártyás fizetésre is lehetőség van, és a vevő SMS-ben kap értesítést a csomag megérkezéséről.

A Webox (itt találod) már több, mint 80 automatát működtet ország szerte.

A Foxpost (itt találod) is egyre több automatával rendelkezik, a céljuk, hogy több mint 200 helyen biztosítsanak átvételi lehetőséget.  

 

További átvételi lehetőségeket és futárszolgálatokat itt találsz:

 

Tipp:

A különböző átvételi lehetőségekhez biztosíts különböző kedvezményeket, hogy azok is megtalálják a megfelelő megoldást, akik kisebb értékben, és azok is akik nagyobb értékben vásárolnak nálad!

 

Ha idáig eljutottál, elindultál a sikerhez vezető úton! Gratulálunk!

Ez után következik:

1 hónap múlva újabb levelet, tudásanyagot küldünk Neked, melyben további webáruház optimalizálási javaslatok lesznek!