SSL tanúsítvány integrálása


SSL tanúsítvány integrálása
SSL titkosítással biztonságosabb lesz az oldalad, ami a Google kereső számára is fontos szempont

Tipp: SSL titkosítással biztonságosabb lesz az oldalad, ami a Google kereső számára is fontos szempont. (FONTOS! kipróbálhatod az SSL modult, ám egy évben csak egyszer kapcsolhatod ki!!! *)

Leírás: Növeld a biztonságot és a bizalmat!

Az SSL tanúsítvány az ügyfelekben is növeli a bizalmat. A keresőoptimalizációt elősegíti a fizetési folyamatok biztonságosabbá tételét.

SSL biztosítja a biztonságos kommunikációt, a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy azzal kommunikálnak, akivel (amelyik webshoppal/weboldallal) valóban szeretnének. SSL tanúsítványokat általában olyan online felületeken használnak, ahol rendeléseket és pl. bankkártya adatokat is fogadnak, valamint adminisztrációs felület tartozik az oldalhoz, illetve felhasználói regisztráció, belépés van az oldalon, így felhasználói adatokat, jelszavakat tárolnak.

Az SSL biztonsági tanúsítvánnyal létrejövő HTTPS kapcsolat (https://www.domainneved.hu) rangsorolási előnyt jelent a Google helyezésekben, idővel hátrébb sorolhat. Használd ki, hogy jobb pozíciót érhess el a kereső találati listájában.

* Gondold át alaposan az SSL tanúsítvány használatát. A Google visszaminősíti az SSL nélküli oldaladat, ám ha bekapcsolod, majd aztán ki szeretnéd kapcsolni, akkor nagy gondot jelenthet a be-ki kapcsolás az ezt követő működésedben, pl. SEO tekintetében!

Beállítások > Bolt beállítások > Bolt alap beállításai

További részletek >>

 

Kategória: Díjkalkulátor
Hivatkozásinév: ssl
Ár: 690 Ft/hó
Egyszeri díj: 2.500 Ft
Termék információk:
Bekapcsolási idő:
2-4 nap

Tájékoztatunk, hogy egyes modulok bekapcsolása több napot vehet igénybe, valamint egyes modulok még fejlesztés alatt lehetnek! Egyes modulok esetén előfordulhat, hogy továbbfejlesztésre lehet szükség az adott 3. félnél bekövetkezett változás miatt (pl. banki fizetés, számlázók), ami okán egyszeri költség jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunkon, vagy az alábbi fórumon kérhetsz további információt.