www.ribizly.com - Az ajándékozás facebookja »»» 

Ribizly.com ajánlata cégeknek »»

 

 

 

Ribizly.com

A weboldalon vagy a webáruházakban, weboldalkba beépíthető gombok segítségével az internetezők (mobil felületen is) elmenthetik kívánságaikat, vagy amik csak tetszenek! Ezeket könnyedén megoszthatják ingyen SMS, e-mail vagy a facebook segítségével. A kívánságokat több ember is összeadhatja és megveheti közösen az ajándékozottnak.

Ribizly.com, mint marketing eszköz

A ribizly.com rendszere egy marketing eszköz a weboldal tulajdonosoknak, amely megötszörözi a látogatói számát és növeli a valós értékesítést. Az oldal filozófiája alapvetően a személyes kapcsolatokra épít, és termékeiről, szolgáltatásairól az információk személyes ajánlásokon keresztül terjednek.

 

A termékeket, szolgáltatásokat a felhasználók érzelmi alapon választják, ezért az ő ismerőseik szintén meg fogják nézni a terméket kínáló weboldalt, hiszen a személyes ajánlás többet ér, mint bármilyen más marketing eszköz.

A kívánságlisták megosztásával a lista készítőjén kívül az ő ismerősei is a weboldalára fognak látogatni, tájékozódni a termékekről, szolgáltatásairól, vagy akár azonnal vásárolhatnak is.

 

További információk a partner.ribizly.com oldalon