Piactér modul


Piactér modul
Tipp: értékesíts partnereiddel közös felületen, szerezz az oldaladra hirdetőket, a havi költségeid fedezésére!

 

Az online piactereknek sok előnyük van, mind eladók, mind vásárlók szemszögéből nézve. E modul segítségével teljes jogú adminisztrátorként követheted nyomon partnereid eladásra kínált termékeit, és a megrendeléseket.

Az eladók feltölthetik saját profiljukat: 
feltölthetik fotójukat/logójukat, termékeiket, bemutatkozást, ám az áruház (piactér) egyéb tartalmaihoz nem férnek hozzá, ahogyan egymás adataihoz, termékeihez sem. A látogatók (mindenki) láthatják az eladók minden megadott adatát, termékét, és termékadatát.

Az eladók az admin felületükön elérik a termék-, és megrendelés kezelőt, ahol a beérkezett rendeléseket kezelni tudják (csak a saját rendeléseikhez férnek hozzá, más rendeléseit nem láthatják.)

A piactéren a termék szállítási díját érdemes a termék árába beépíteni, ám az eladóknak lehetőségük van 1 db szállítási díj megadására. Vegyes kosár esetén ahány eladó, annyi szállítási díj látszik a vevő számára.

Piactér esetében csak utánvétes fizetési mód lehetséges.

A piactéren regisztrációval az eladó regisztrálhat, ám csak az adminisztrátor engedélyével árusíthat. A vevők is regisztrálhatnak, vásárolhatnak bejelentkezve vagy akár vendégként is. (Az eladói admin felület bejelentkezését érdemes "elrejteni" pl. a láblécben, hogy a vevőket ne zavarjuk össze.)

További tippünk, hogy hirdetőidnek biztosíts banner helyeket az oldalon, hisz a piactéren nagyobb látogatottság várható, mind vevők, mind eladók tekintetében, így hatékonyan hirdethetnek, mely neked bevételi forrásod lehet. Bannerkezelő»

Kategória: Összes
Hivatkozásinév: 334632-71
Ár: 2400 Ft/hó
Egyszeri díj: 4.780 Ft
Fejlesztő: CorinCloud
Funkció beépítettsége: CorinCloud funkció
Funkció állapota: Beépített
Cimkék:

Tájékoztatunk, hogy egyes modulok bekapcsolása több napot vehet igénybe, valamint egyes modulok még fejlesztés alatt lehetnek! Egyes modulok esetén előfordulhat, hogy továbbfejlesztésre lehet szükség az adott 3. félnél bekövetkezett változás miatt (pl. banki fizetés, számlázók), ami okán egyszeri költség jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunkon, vagy az alábbi fórumon kérhetsz további információt.