Mi a bérelhető webáruház / weblap? Mi a bérlés?

 

A webáruház-, weblap bérlés lényege, hogy nincs egyszeri (fejlesztési) költség. Tehát kezdeti nagyobb beruházás nélkül elindíthatja webáruházát, weboldalát, csak a saját tartalmat, termékeket kell feltöltenie.

A rendszer nem az Ön tulajdona, hanem azt bérli, így ehhez nem kell külön tárhelyet kérnie, az alap csomagba is be van építve a webáruház tárhely díja, a bérelhető rendszer pedig a műszaki hátteret is biztosítja. (Lásd: Gmail, a Google levelező rendszere. A levelező rendszert nem kapjuk meg és nem telepítjük saját szerverünkre, azt csak használni tudjuk, amíg a bérlési jogviszony fennáll.) 

Élesítésig ingyen használható, kipróbálható a bérelhető rendszer. Az "Alap szoftver tartalma" funkcióit megtalálja az árak menüpontban, illetve itt funkció bővítéseket is lehet kérni a választható funkciónál megadott árakért. A kért bővített funkciókért szintén csak akkor kell majd fizetnie, ha a weboldalát élesíteni szeretné. Amíg nem élesít, addig ingyenes az alaprendszeren felüli funkciók használata, kipróbálása is.

A bérelhető rendszerhez egy alap megjelenés (sablon design) tartozik, melynek szintén nincs plusz költsége. Ebbe a megjelenésbe (vázba) Ön a saját logóját, céges fotóit, a kívánt képeket szabadon elhelyezheti (a sablon által rendelkezésre álló területeken). Egyedi megjelenés is kérhető, tájékozódjon árainkról.

A rendszer (weblap, webáruház) éles használatáért kell bérlési díjat fizetni, amelyeket az "Árak" menüpont alatt talál meg.

 

 

Saját rendszert fejlesszek vagy béreljek?

Előnyök a saját rendszerrel szemben!


Több bevétel, kevesebb munka

- Saját rendszerrel szemben ez nem avul el, mindig frissítve van a program.
- Nem kell a frissítésre, aktualizálásra külön költeni.
- 1-1 modul, (pl. kuponkezelő) kisebb időszakokra is bérbe vehető, és Önnek ezzel sem keletkezik költsége a modul bérlési díján felül.
- Mindennél jobb és integráltabb marketing rendszert használ, amelyet szakemberek mindig frissítenek.
- az alapcsomagon kívül nincsenek dobozolt csomagjaink, így csak azért a modulért kell majd havi díjat fizetnie, amit valóban használ is
- Az esetleges hibákat nem csak Ön veszi észre, hanem sok más felhasználó is figyeli.
- A bérelt moduloknak nincs fejlesztési költsége, így a legkisebb kockázattal próbálhatja ki az újdonságokat.
- Egyedi rendszernél csak akkor fejlődik rendszere, ha arra Ön költ.
- Szinte azonnal használható kulcsrakész megoldások közül válogathat.
- Színcserét és egyedi megjelenést kérhet.

- Ingyenes oktatásokat biztosítunk a:

- Rendszerhez,
- Saját marketing kampányához tanácsokat adunk,
- A legújabb trendekről tájékoztatjuk.

Mindezekkel szemben az egyedi fejlesztésű weboldal, webáruház csak annyit fog tudni, amennyit Ön megrendel és kifizet, a funkcionális bővítés (továbbfejlesztés) pedig több időbe (lefejlesztési idő) és pénzbe fog Önnek kerülni.

 

Jogviszony

A regisztráció során elfogadott ASZF, és egyéb szerződések jogos alapot képeznek a bérlésre. Külön bérleti szerződés a regisztrációkor elfogadottakon kívül nem születik.

 

Megjegyzés: 

Amennyiben idővel szeretné saját tulajdonában tudni a webáruházának rendszerét (programját, forráskódját), lehetősége van megvásárolni azt. Tájékozódjon kollégánknál.