Hogyan számol a rendszer?


- A fix havi díjazású modulok díja a feltüntetett havidíjnak megfelelően lesznek kiszámlázva az egyenleg feltöltés után, amennyiben kért ilyet. A webáruházak esetében a havi díj a termékszámnak megfelelően alakul, amelyet véletlenszerű időpontban megvizsgál a rendszer, és az akkor fellelhető termékek száma határozza meg a havi alapdíjat. Ez az ár táblázat alapján alakul a sávoknak megfelelően.
A számlát az egyenleg feltöltése és bankba érkezése után állítja ki a rendszer! A modul bekapcsolása is ekkor aktiválódik. 
Mi az egyenleg feltöltés? 

 

A termék variációk külön terméknek számítanak-e?

Mikor van 1 terméknek (termékvariációnak) külön díja?

A termékváltozatokat az itt leírtak alapján külön terméknek veszi bizonyos esetekben a rendszer, de nem veszi külön terméknek az egyszerű méreteltéréseket, csak a teljesen eltérő termékeket. Pl. cipő esetén a cipő különböző méretei 1 terméknek felelnek meg, ha nincs más ára vagy más fotója ugyan annak a terméknek. Ha ugyanezen termékkártyán van a színválasztás is, akkor a színvariációk sem számítanak külön terméknek ha azt csak színikonnal lehet kiválasztani. Amennyiben a termék (pl. méret vagy szín) variációhoz van egyedi fotó, vagy a változatnak egyedi ára, akkor az már külön terméknek számít. (Ez nem tévesztendő össze az egy-egy termékhez feltöltött több fotóval)

 

Nem/nincs a változatnak külön díja, ha a termék

 

Abban az esetben a változatnak igen/van ára, ha

 

 

 

 

Mennyibe fog kerülni havonta?

 Fix díjak (ha kérte) + Alapdíj = Havi költség

Webáruház díjak>> 
Weblap díjak>>

 

Mennyit érdemes feltölteni?

Célszerű 2-3 hónapot előre feltölteni. A rendszer automatikusan értesít, ha az egyenleg lefogyott és újabb "telefonkártya" feltöltés szükséges. A feltöltés során célszerű megadni, hogy hová csoportosítjuk az összeget, de nem kötelező. Hónap közben az összegek más modulra is átcsopotosíthatóak.


Modulok:

A havi fixdíjas modulokra nem tudunk tört hónapot elszámolni, a rendszer alapdíjaira igen. A modulok hóközben ki-be kapcsolhatóak, új modul kérhető tört havi elszámolással. Pl.: OTP bankkártyás fizetés.

 

«« Vissza az egyenleg feltöltéséhez