Landpages sablonból: unbounce


Landpages sablonból: unbounce
Ajánlja webshopját!

Tipp: Készítsen 1 oldalas szórólapot az internetre.

 

Leírás: Ha nem szeretne Ön landpage oldal készítésével időt tölteni keresse fel a landpage sablonjainkat.

Általában 1 oldalas "weboldal", ahol a vásárló minden információt megtalál az azonnali vásárláshoz. Egy kicsit az utcai szórólapokhoz tudnánk hasonlítani. Alap design nélküli landpage oldal létrehozható bárkinek. A design használata díjköteles.
Olyan marketinges eszköz, mely a legnagyobb figyelemfelkeltő erővel bír. Lehet hirdetni, üzenni, valamint kommunikálni a vásárlóval meggyőzés céljából, hogy a mi webshopunkat válassza. Hasznos lehet új termékkör bevezetésére, kiderül érdemes-e bevezetni. Ha mégsem, nem költöttünk feleslegesen nagy összeget.

További eszközök, segítségek:

  • http://unbounce.com/ Landig oldal optimalizáló és sablon rendszer. Rengeteg más szoftverrel van összekötve, integrálva.
Kategória: Marketing és értékesítési »
Hivatkozásinév: 888988
Ár: 1150 Ft/hó
Egyszeri díj felmerülhet?: igen
Cimkék:

Tájékoztatunk, hogy egyes modulok bekapcsolása több napot vehet igénybe, valamint egyes modulok még fejlesztés alatt lehetnek! Egyes modulok esetén előfordulhat, hogy továbbfejlesztésre lehet szükség az adott 3. félnél bekövetkezett változás miatt (pl. banki fizetés, számlázók), ami okán egyszeri költség jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunkon, vagy az alábbi fórumon kérhetsz további információt.