Landpage sablon oldalszerkesztő


Landpage sablon oldalszerkesztő
Ajánlja webshopját, termékeit online szórólapon!

Tipp: Készíts 1 oldalas szórólapot az internetre.

 

Ha nem szeretnél  landpage oldal készítésével, formázásával hosszú időt tölteni e modul használata az ideális számodra, akár időszakosan (havi) is. 

MI a landing oldal?

A landing page/landing oldal (magyarul fogadó oldal) a weblapodnak egy olyan oldala, amivel a látogató először találkozik egy-egy hirdetésedről érkezve. Ezen az oldalon rendkívül sok múlik, már itt eldől, hogy tovább nézelődik a látogató, vagy egyből továbbáll. 

Általában 1 oldalas reklám "weboldal", ahol a vásárló minden információt megtalál az azonnali vásárláshoz és/vagy regisztrációhoz (e-mail címlista bővítés). Egy kicsit az utcai szórólapokhoz tudnánk hasonlítani. Olyan marketinges eszköz, mely a legnagyobb figyelemfelkeltő erővel bír. Lehet hirdetni, üzenni, valamint kommunikálni a vásárlóval meggyőzés céljából, hogy a mi webshopunkat válassza. Hasznos lehet új termékkör bevezetésére, kiderül érdemes-e bevezetni. Ha mégsem, nem költöttünk feleslegesen nagy összeget.

 

Miért érdemes e modult használni?

Alaprendszerünk tartalmazza a landpage létrehozási lehetőséget, ám ezt teljes mértékben neked kell megformáznod, html ismereteddel, és/vagy a cms szerkesztő nyújtotta lehetőségekkel. 

Azonban e modul egyszerűsíti a munkádat! Sablon landing oldal szerkesztőnkben egyszerűen az egyes területek (blokkok, dobozok) megjelenési módjának kiválasztásával, képfeltöltéssel, szöveg megírással már el is készítetted a kívánt landing oldalt letisztult, átlátható design-al, akár néhány perc alatt.

 

Neked ajánljuk, ha 

  • szeretnéd 1-1 termékkörödet egy oldalas "weboldalban" szórólapszerűen hirdetni
  • egy főterméked, ún. húzó terméked van
  • vannak olyan termékeid, melyeket célzottan hirdetél (pl. termékbevezetés) a Google-ben / közösségi oldalakon

 

A modulhoz további kiegészítők is választhatók: 

 

Kategória: Marketing és értékesítési »
Hivatkozásinév: 111116
Ár: 900 Ft/hó

Tájékoztatunk, hogy egyes modulok bekapcsolása több napot vehet igénybe, valamint egyes modulok még fejlesztés alatt lehetnek! Egyes modulok esetén előfordulhat, hogy továbbfejlesztésre lehet szükség az adott 3. félnél bekövetkezett változás miatt (pl. banki fizetés, számlázók), ami okán egyszeri költség jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunkon, vagy az alábbi fórumon kérhetsz további információt.