Kupon: vásárlás utáni automatizált kupon generálás


Kupon: vásárlás utáni automatizált kupon generálás
A vásárlás után minden vásárló kap automatikusan egy kupont emailban a következő vásárlásához a kosár köszönő oldalán. Itt érdemes rövidebb lejárati időt megadni a beváltáshoz. A kupon lejárata mindig termék és vállalkozás függő, Te döntöd el, milyen hosszú lejárattal dolgozol.

 

Tipp: A kupon mindig visszahozza a vásárlót az oldalra

Leírás: A vásárlás után minden vásárló kap automatikusan egy kupont emailban a következő vásárlásához a kosár köszönő oldalán.
Itt érdemes rövidebb lejárati időt megadni a beváltáshoz. A kupon lejárata mindig termék és vállalkozás függő, Te döntöd el, milyen hosszú lejárattal dolgozol.

Javaslat:

- Ha gyakran elhasználódó vagy elfogyó termékről van szó, vagy más terméket is jó eséllyel vásárolhatnak, akkor érdemes rövid lejárattal dolgozni.

- Ha a terméket ritkán kell megvenni, vagy ritka alkalmakra vesznek olyat, akkor hosszabb lejáratú kupont érdemes használni.

Kiválasztható, hogy fix összegű, vagy % kedvezményre jogosító kupont adunk, és akár azt is meghatározhatjuk, hogy milyen összegű rendelési érték felett kaphatja meg a vásárló a kupon kedvezményt. 

 A vásárlás utáni kupon modullal a vásárlót újabb vásárlásra ösztönözzük, visszatérő vevő generálva. Használjuk ki a kupon nyújtotta marketing lehetősége, a vevő örül a kedvezménynek, így többször visszalátogat a webáruházba, újabb és újabb termékek tetszhetnek meg neki. 

A modul használatának előfeltétele az Alap kupon kezelés modul használata.

 

Kategória: Okos webshop modulok
Hivatkozásinév: orderautocoupon
Ár: 400 Ft/hó
Cimkék:

Tájékoztatunk, hogy egyes modulok bekapcsolása több napot vehet igénybe, valamint egyes modulok még fejlesztés alatt lehetnek! Egyes modulok esetén előfordulhat, hogy továbbfejlesztésre lehet szükség az adott 3. félnél bekövetkezett változás miatt (pl. banki fizetés, számlázók), ami okán egyszeri költség jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunkon, vagy az alábbi fórumon kérhetsz további információt.