Kupon: kosár automatizált kupon generálás 2 értesítővel


Kupon: kosár automatizált kupon generálás 2 értesítővel
A rendszer a kupont a vásárlás után automatikusan legenerálja és elküldi. A következő emailt a kupon lejárata előtt 1 nappal ismét kiküldi a rendszer ezzel emlékeztetve a fehasználót a kupon beváltásáról.

Tipp: A kupon mindig visszahozza a vásárlót az oldalra

Leírás: A vásárlás után minden vásárló kaphat automatikusan egy kupont a következő vásárlásához kedvezmény képen. Ennek érdemes egy rövidebb 1-2 hetes lejárati időt megadni. A lejárat előtt a rendszer automatikusan küld egy újabb értesítőt, hogy a kuponja le fog járni, érdemes a kedvezményt beváltani. Egy újabb interakció keletkezik a meglévő vásárlóinkkal.

Javaslat:

- Ha gyakran elhasználódó vagy elfogyó termékről van szó, vagy más terméket is jó eséllyel vásárolhatnak Önnél, akkor érdemes rövid lejárattal dolgozni.

- Ha a terméket ritkán kell megvenni, vagy ritka alkalmakra vesznek olyat, akkor hosszabb lejáratú kupont érdemes használni.

 

Kategória: Okos webshop modulok
Hivatkozásinév: 638369
Ár: 1190 Ft/hó
Egyszeri díj felmerülhet?: igen
Cimkék:

Tájékoztatunk, hogy egyes modulok bekapcsolása több napot vehet igénybe, valamint egyes modulok még fejlesztés alatt lehetnek! Egyes modulok esetén előfordulhat, hogy továbbfejlesztésre lehet szükség az adott 3. félnél bekövetkezett változás miatt (pl. banki fizetés, számlázók), ami okán egyszeri költség jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunkon, vagy az alábbi fórumon kérhetsz további információt.