Kiemelt akció (kiárusítás), kampánykezelő modul


Kiemelt akció (kiárusítás), kampánykezelő modul
Kiemelt akciók (pl. Black Friday), kiárusítás esetén landing oldal szerűen új, egyedi nyitó oldal, az akciós kínálattal, hogy vevőid azonnal az eladni kívánt termékekel találkozzanak! (pl. emag kiárusítások)

 

Kiemelt akciók, kiárusítás, ünnepi ajánlat esetén fontos, hogy a látogatók gyorsan, célzottan az eladni kívánt termékeiddel találkozzanak. Landing oldal szerűen nyitóoldaladra egyedi, végletekig egyszerűsített és gyors (terhelést jobban kezelő), komplex megjelenést biztosít e modul. 

A megjelenés színsémákkal szabályozható, egyedi egyszerűsített főoldal, egyedi listaoldal és termékoldal jelenik meg, valamint (pl. egy gomb/menüpont segítségével) a látogatónak lehetősége van a normál webshopos kínálat általános megjelenítésben történő elérésére, használatára. Ilyen megoldással találkozhatsz pl. az emag-on, kiárusítás, Black Friday esetén.

Az akcióban részt vevő termékek egyedi plecsnit/matricát kapnak, % sávos kedvezményes gyűjteményes menüket hoznak létre automatikusan, sőt a kosárban is egyedi grafikai megjelenés és egyszerűsített funkciók lehetnének.

Kategória: Rendszermodulok »
Hivatkozásinév: 551949
Ár: 2990 Ft/hó
Kiemelt akció (kiárusítás), kampánykezelő modul
Kiemelt akció (kiárusítás), kampánykezelő modul

Tájékoztatunk, hogy egyes modulok bekapcsolása több napot vehet igénybe, valamint egyes modulok még fejlesztés alatt lehetnek! Egyes modulok esetén előfordulhat, hogy továbbfejlesztésre lehet szükség az adott 3. félnél bekövetkezett változás miatt (pl. banki fizetés, számlázók), ami okán egyszeri költség jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunkon, vagy az alábbi fórumon kérhetsz további információt.