Időszakos arculat eseményekre, alkalmakra - Alkalmi /ünnepi design


Időszakos arculat eseményekre, alkalmakra - Alkalmi /ünnepi design
Fontos, hogy látszódjon az oldaladon, hogy készülsz a jeles alkalmakra, ünnepekre. Új vevőidnek jelzés, hogy van élet a terméklista mögött, profi csapat szolgálja ki rendelését.

 

A vásárlók szeretik a mikulást, karácsonyt, szeretnek ajándékot venni kedvesüknek Valentin napon, és szeretik, ha erre emlékeztetjük őket.

Nem kell túlzásokba esni, egy egy mikulássapka az akciós áron, logón mikulás ünnepe előtt, néhány harang, fenyőág karácsony előtti időszakban... opcionálisan, egy kattintással.

Előre beállított sablon mintákból kerülnek az apró alkalmi/ünnepi díszítések weboldaladra, így időt takarítasz meg, a vásárlóidnak mégis kellemes nézelődést biztosítasz.

Kategória: Rendszermodulok »
Hivatkozásinév: 752720
Ár: 2150 Ft/hó
Funkció költsége: Aktiválási díja van
Funkció beépítettsége: CorinCloud funkció
Marketing /értékesítés szerepe: Általános marketingMeggyőzés elősegítése
Funkció állapota: Beépítés alatt
Mikor használjam?: Webáruház üzemeltetés alatt
Aktiválási díj: 2.990 Ft

Tájékoztatunk, hogy egyes modulok bekapcsolása több napot vehet igénybe, valamint egyes modulok még fejlesztés alatt lehetnek! Egyes modulok esetén előfordulhat, hogy továbbfejlesztésre lehet szükség az adott 3. félnél bekövetkezett változás miatt (pl. banki fizetés, számlázók), ami okán egyszeri költség jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunkon, vagy az alábbi fórumon kérhetsz további információt.