Group: Vásárlói csoport, egyéni kedvezmények


Group: Vásárlói csoport, egyéni kedvezmények
Tipp: Árengedmények, akciók, ingyenes szállítás, törzsvásárlói árengedmények

Tipp: Árengedmények, akciók, ingyenes szállítás, törzsvásárlói árengedmények

Manapság nagyon elterjedt marketinges eszköz. A visszatérő vásárlók jutalmazására lett kitalálva, hogy valamilyen módon megháláljuk hűségüket a shop iránt. Bármilyen szempont szerint kapható hűségpont, amelyet árengedményekre, akciókra be lehet váltani.

 

Tipp: Fókusz a visszatérő vásárlókra

Leírás: A törzsvásárlók gyűjtése ma már mindenhol fontos feladat. Ezért bizonyos érték és vásárlás felett érdemes a normál vásárlókat hűségpont  klubba áthelyezni. Ezt automatikusan is megcsinálhatjuk. Ezek után, már az oldalunkra érkezésekor tehetünk nekik egyedi ajánlatokat.

 

Minden vásárlót vagy terméket csoportokba tudunk szervezni.

Csoportok: Olyan termékek és felhasználók hűségpont csoportja, amely termékeket csak az ebben szereplő csoport tagok tudnak megnézni az ebben a csoportban meghatározott áron a terméket.  A terméklistát belépéssel lehet elérni. Az adott vásárlókat a megfelelő kedvezmény csoportba soroljuk, így Ő már a csoportban szereplő áron kapja meg a terméket.

Csoport típusok.

  • Hűségpont csoport
Kategória: Kosárérték növelése
Hivatkozásinév: 29526
Ár: 1500 Ft/hó
Cimkék:

Tájékoztatunk, hogy egyes modulok bekapcsolása több napot vehet igénybe, valamint egyes modulok még fejlesztés alatt lehetnek! Egyes modulok esetén előfordulhat, hogy továbbfejlesztésre lehet szükség az adott 3. félnél bekövetkezett változás miatt (pl. banki fizetés, számlázók), ami okán egyszeri költség jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunkon, vagy az alábbi fórumon kérhetsz további információt.