Futár: kiválasztása már a termék oldalon


Futár: kiválasztása már a termék oldalon
A futár cég kiválasztása már a termék részleteknél. Ez akkor is praktikus lehet, ha több futárcéggel dolgozik együtt és azoknak szállítási költségei vagy lerakati pontjai fixek vagy eltérőek.

Tipp: Pontosíthatja  az árat már a lista oldalon ha ezek nagyon eltérnek a futár cégeknél.

Leírás: A termék részleteknél egy legördülőbe kilistázhatja és egy pop up-ban pontosíthatja vagy beállíthatja a vevő, hogy az adott terméket milyen módon és mivel szeretné kiszállíttatni.

Tipp: Ügyfeleinknek kedvezményeket próbálunk elérni harmadik féllel való együttműködés esetén (futárcégek, fizetési rendszerek), hogy már a webáruház indításakor is kedvezőbb árakat tudjatok biztosítani vásárlóitoknak. Célunk, hogy webáruház üzemeltető ügyfeleink már az induláskor költséghatékony, sikeres működést érhessenek el. 
Hivatkozzatok ránk, vagy kérjétek segítségünket a harmadik féllel való előnyös megegyezésben. A harmadik féltől való jutalékokra általában nem tartunk igényt, ezzel is csökkentve a költségeket, a felénk fizetendő díj így többszörösen megtérül.

Kategória: :: Szállítás, Futár
Típus: Funkciók, modulok
Hivatkozásinév: bigcardshippingselect
Ár: 150 Ft/hó
Termék információk:
Ingyen kipróbálható-e:
igen
Bekapcsolási idő:
Azonnal
Gyártó: CorinCloud
Márka: CorinCloud
Cimkék:

Tájékoztatunk, hogy egyes modulok bekapcsolása több napot vehet igénybe, valamint egyes modulok még fejlesztés alatt lehetnek! Egyes modulok esetén előfordulhat, hogy továbbfejlesztésre lehet szükség az adott 3. félnél bekövetkezett változás miatt (pl. banki fizetés, számlázók), ami okán egyszeri költség jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunkon, vagy az alábbi fórumon kérhetsz további információt.