Egyenleg feltöltés menete

 

1. Egyenleg feltöltése a webáruház admin felületén

Weboldalad admin felületének nyitó oldaláról (Vezérlőpult) a jobb oldali oldalsávban az általános webshop információk (állapot, lejárati dátum, termékdarabszám) alatt találod az egyenleg feltöltés gombot. Kattints ide, hogy CorinCloud fiókodba automatikusan bejelentkezve megkezdhesd egyenleged feltöltését.

 

Feltöltés CorinCloud fiókból - Lépj be a CorinCloud fiókodba

Amennyiben nem webshopod admin felületéről indultál, lehetőséged van CorinCloud fiókod egyéb elérésére is. http://corincloud.com  Belépés a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval lehetséges, melyről értesítő e-mailt kaptál korábban a megadott e-mail címedre. Ez az e-mail cím és jelszó általában megegyezik a CorinWebshopod vagy CorinWeblapod szerkesztő felületének belépési adatival. Ha esetleg elfelejtetted jelszavadat, és nem találod e-mailünket, kérjük, jelezd ügyfélszolgálatunkon, vagy kérj új jelszót.

 belepes_1037

 

2. CorinCloud fiókodba bejelentkezve nyisd meg a Számlázási adatok menüpontot, add meg a számlázási adataidat! (Jobb fent, Profilom menü)

 

3. Nyisd meg az Egyenleg feltöltése menüpontot

A corincloud.com jobb felső részében, a Profilom gombra kattintva lenyílik a saját fiókodnak a menüje, ott megtalálod az Egyenleg feltöltés lehetőséget.

 profil_menu_1027

 

4. Válaszd az Egyenleg feltöltése: Egyedi ügyfeleknek vagy Egyenleg feltöltése: Bérelt szoftverhez lehetőséget, kattints rá.

 Ha CorinWebshop-ot vagy CorinWeblap-ot bérelsz, a Bérelt szoftver egyenlegének feltöltését válaszd ki. 

egyedi_uf_feltolt_1023

5. Töltsd ki az űrlapot az adataiddal

Feltöltés összege:

Bérelt szoftverhez: Honnan tudom, milyen összeget kell befizetnem?

A webáruház indításához minimum az 1. havi díjat kell befizetni, ennyit kell az egyenlegre feltölteni. 

A pontos összeg a webáruház admin felületén a Kiegészítők > Használt funkciók, programok pontban található, a lista végén. Lehetőséged van egyszerre több hónapot is kifizetni/több havi egyenleget feltölteni. Ehhez csak a kifizetni kívánt hónapok számával felszorozza az összeget, és a rendszer a befizetett összeg alapján írja jóvá az érvényességi időt.

 

Egyedi ügyfeleknek: Honnan tudom, milyen összeget kell befizetnem?

a havi díjnak az összegét a rendszerünk kiírja az összeg megadási lehetőség mellett. A kiírt összeg 1 hónapra vonatkozik, ám lehetőséged van egyszerre több hónapot is kifizetni/több havi egyenleget feltölteni. Ehhez csak a kifizetni kívánt hónapok számával felszorozza az összeget, és a rendszer a befizetett összeg alapján írja jóvá az érvényességi időt.

Melyik domainhez rendeli: a weboldaladnak a címe (url-jr, pl.: www.webcim.hu)

Fizetési mód: átutalás (vagy készpénz)

Megjegyzés: ide írhatod a feltöltéssel kapcsolatos megjegyzést (pl. X havi díjat fizetek)

Végezetül kattints a Megerősítés gombra a lap alján.

 egyenleg_feltoltes_986

 

6. Díjbekérő, Banki utalás

A rendszer elkészíti a díjbekérő számlát a megadott feltöltési összegről, melyet elküldhetsz azonnal a könyvelésre (az utalás ügyintézőjének), kinyomtathatsz, vagy azonnal intézheted az átutalást saját bankodba belépve. 

Átutaláskor kérjük a megjegyzés rovatba tüntesd fel a hivatkozási számot (díjbekérő sorszámát).

7. Számla

A megadott összeg beérkezésekor elkészítjük a számlát az átutalásról, melyet a szokott módon e-mailben juttatunk el. A küldött számla nem elektronikus számla, kinyomtatva teljes értékű, a könyvelésben elszámolható.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a havi díj számlát kiállító Simple Cloud Ltd. nem Áfa-körös, ezért a számlán nettó összeg fog szerepelni!

 

8. Jóváírás

A beérkezett összeget rendszerünk jóváírja egyenlegeden, melyet nyomon tudsz követni a Profilom gomb, Aktuális egyenleged menüpontjában.

aktualis_egyenleg_1023

 

 

 Kérdés esetén keresd ügyfélszolgálatunkat! 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy a számlát kiállító Simple Cloud Ltd. nem Áfa-körös, ezért a számlán nettó összeg fog szerepelni!

Egyenleg feltöltés menete letölthető pdf formátumban! Töltsd le, nyomtasd ki >>