CorinMail hírlevélküldő: korlátlan adattárolás


CorinMail hírlevélküldő: korlátlan adattárolás

Tipp: Hírlevelek küldése, információ átadás, vásárlók tájékoztatása

A CorinMail hírlevélküldő szoftvert a valós piaci igények alapján lett fejlesztve. Segítségével információáramlást indíthat az eladó és vásárlók között, anélkül, hogy bármit is tenne, hiszen ez egy automatizált rendszer, mely magától végzi a küldés teljes folyamatát.

Illessz hírlevél feliratkozási lehetőséget oldalsávba, iratkoztasd fel vásárlóidat a kosárban, rendelés leadás során! Gyűjtsd az e-mail címeket kampányaihoz!

A CorinMail feliratkoztatás tartalmazza az alap integrációt. Díjfizetést a CorinMailnál kell megtenni, amely a kiküldött levelek után kéri el a megfelelő összeget. 
Részletek a www.corinmail.hu oldalon.

A hírlevél egy rendszeresen terjesztett publikáció, általában egy, a megrendelőit érdeklő főtémáról. Egyik legelterjedtebb formája az eladó és a vásárlók közötti kommunikációnak. Célja, hogy a webshop üzemeltető ösztönözze a régi és meglévő vevőket még több vásárlásra. Ingyenessége ellenére az egyik leghatékonyabb marketing fogás.

 

(CorinMail hírlevélküldő rendszerbe a regisztrálások mentése,  feliratkozások lehetősége van benne de nem tartalmazza a hírlevelek kiküldését. Erre vonatkozó árak megtekinthetőek a: www.corinmail.hu oldalon.)

Kategória: Látogatottság növelése
Hivatkozásinév: 172122
Ár: 0 Ft/hó

Tájékoztatunk, hogy egyes modulok bekapcsolása több napot vehet igénybe, valamint egyes modulok még fejlesztés alatt lehetnek! Egyes modulok esetén előfordulhat, hogy továbbfejlesztésre lehet szükség az adott 3. félnél bekövetkezett változás miatt (pl. banki fizetés, számlázók), ami okán egyszeri költség jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunkon, vagy az alábbi fórumon kérhetsz további információt.