Menüszerkezet kialakítása

 

 

  

menuszerkeszto_1236 

A szöveges tartalmú menü szerkezetének kialakítása

 

A menüpontok kialakítása az egyik legfontosabb dolog egy weblap indításakor, ezért javasoljuk, hogy elsőként mindig ezt gondoljuk végig, vagyis hogy milyen menüpontjaink legyenek. Menüszerkezet javaslatok itt >> Ez segít az elkészítendő tartalom végiggondolásában is.

 

Admin menüpont: CMS tartalom / Szöveges menüpontok

Új menüpontot a design megjelenésben helyezzük el, meg kell határoznunk, hogy láblécbe vagy fejlécbe szeretnénk elhelyezni, esetleg mindkét helyen. A megfelelő helyre kell létrehozni a menüpontokat, ha fejlécbe és láblécbe is szeretnénk ugyan azt, akkor létre kell hozni mindkét helyen.

Egy listával találkozunk, ahol a választott sor végén tudjuk az adott helyre létrehozni a kívánt menüpontot, a sor végén a "+" jelekre kattintva. A menüpont létrehozása után a hozzátartozó tartalmi oldal is létrejön üres tartalommal. A tartalom szerkesztési helye: CMS tartalom / Szöveges tartalom

A menüpont sorok elején vannak a ki- és bekapcsoló pipák, amelyekkel egy-egy menüpontot akár átmeneti időre is inaktiválhatunk. A szemre kattintva megnézhetjük a menüpont tartalmát. A ceruzára kattintva ebben az esetben a menüpont nevét tudjuk szerkeszteni, átírni. 

Trükkök, tippek itt >>

Tartalom szerkesztési segítség itt >>


 

 

644524_698361326841452_1625242326_n_400_01

Rendszeres szemináriumjainkon megtanítjuk, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a Corincloud rendszeréből, ami több mint egy weblap / webáruház szoftver. Rendszeroktató szemináriumok témái:

Tartalma:

pipa_30Tartalomszerkesztés és SEO felső fokon

pipa_30 Landpage oldalak készítése

pipa_30Kuka mentes hírlevelek készítése

pipa_30Egyedi listák, oldalak létrehozása

 

 

 

 

 

+ Ajándék E-könyvek: Üzemeltetés a gyakorlatban
spiral_bookzold_400+normal_bookgreen_400+thin_wide_bookggreen_400

 

 

 

Pető Róbert

Szemináriumi előadó: Pető Róbert

E-kereskedelmi szakértő, a webáruházak / weblapok üzemeltetési tanácsadója, 10 éves internet marketing tapasztalatát a QuickStudio Kft. ügyvezetője és webáruház menedzser szakembereként szerezte.

Az Eszterháy Károly Főiskola gyakori vendég oktatója, több hazai neves konferencia előadója és több mint 100 hazai webáruház és portál onlinemarketing szakértőjeként dolgozik rengeteg egyedi megoldást alkotva.
A kollégáival kiemelten foglalkozik az egyedi internetes marketing megoldások kidolgozásával és egy jól célbaérő (nem kukába) hírlevélküldő üzemeltetésével, a corinmail.hu -val.
Egyedien ötvözik az onlinemarketing kommunikációs eszközöket a műszaki, technológiai újdonságokkal. Bérelhető CorinCloud weblap és webáruház rendszer megalkotója és gyakorlat orientált oktatója. A Ribizly.com közösségi rendszer ötletgazdája.

 

 

 

 

A regisztrációt követően 15 napon belül

a forint egyenleggel feltöltött weboldalakhoz

 + Akciós Indító Csomagot adunk!

Részletek >>

 

 

Vélemények az indító csomagról

"Egyedül képtelen lettem volna egy ilyen hatékony 
kampányt indítani. Valóban komoly forgalomnövelő hatása volt,
amit nem hittem volna!"
- Koleszár Ferenc -

 

" Az indító csomag jó löketet adott az újabb webáruház indításhoz,
jobban teljesít ez a webáruházam, mint a másik."
- Zoltán Gábor- 

 

 
 

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba

Adataid
Üzenet
Másolat küldése részemre
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   banner_ribizly_322