Beállítások

 

 

  

bealitasok_1111 

A beállítások


A beállításokon belül a végén a "Termék beállítások" és a "Bolt beállítások" maradtak hátra. Itt lehetőség van saját domain megadására is, vagy hagyhatjuk a rendszer által biztosított ingyenes domain nevet. A beállítások elvégeztével a webáruházunk készen áll az indulásra. Ha nem rendelkezik önnálló domain névvel, árlistában szereplő díjazás mellett elintézzük Önnek.

 

Ha még tartalmakat nem töltött fel:  Tartalmak feltöltése:

1. Feltöltötte-e a Tartalom -> Menüszerkesztő menüpontban a szükséges menüszerkezetet, webshop esetén a Boltkezelő menüpontban a termék típusokat és a termék kategóriákat/menüket?

2. Feltöltötte-e a Tartalom -> Tartalom szerkesztő menüpontban a szükséges szöveges-, képes tartalmi oldalakat és azokat menüpontokhoz vagy linkekhez hozzárendelte-e? (rólunk, vásárlási feltételek,...)

3. Webhop esetén feltötte-e a termékeket? ( Webáruházi termékek feltöltése)

 

A weboldala, webshopja élesítése előtt az alábbikat mindenképpen ellenőrizze le:

4. A végleges domain neve be van-e állítva?

5. Beállítások -> Bolt/Oldal beállítások menüpontban beállította-e az oldal nevét, kapcsolati e-mail címét, telefonszámát?

beallitasok_menu_1078

 

6. Webshop esetén a Beállítások -> Bolt beállítások menüpontban beállította-e a megrendelés e-mail címét?

bolt_beallitasok_1290

7. Webshop esetén a Beállítások -> Bolt beállítások-> Kosár beállítások menüpontban beállította-e a fizetési és szállítási módokat?

8. Beállítások -> SEO Funkciók -> SEO Ellenőrző lista menüpontban beállította-e az alapértelmezett META elemeket, valamint hogy a keresőrobotok indexeljék és kövessék a linkeket?

soeo_beallitasok_1420

9. Beállítások -> SEO Funkciók -> SEO Ellenőrző lista menüpontban beállította-e a saját google analytic mérőkódját a statisztikai adatokhoz, és nincs Pirossal kiemelt SEO figyelmeztetés?

10. Beállítáaok / SEO fnkciók / SEO beállításokban : Sitemap jelentést elküldeni a Google webmaster eszközöknek? Segítséget kérjen-e webmesterétől?... Ugyanitt ellenőrizze, hogy engedélyezve van-e a kereső robotoknak az indexelés!

 11. Szoftverünkhöz kapcsolódó partnerek elérhetőségei, hasznos elérhetőségek >>
644524_698361326841452_1625242326_n_400_01

Rendszeres szemináriumjainkon megtanítjuk, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a Corincloud rendszeréből, ami több, mint egy weblap / webáruház szoftver. Rendszeroktató szemináriumok témái:

Tartalma:

pipa_30Tartalomszerkesztés és SEO felső fokon

pipa_30 Landpage oldalak készítése

pipa_30Kuka mentes hírlevelek készítése

pipa_30Egyedi listák, oldalak létrehozása

 

 

 

 

 

+ Ajándék E-könyvek: Üzemeltetés a gyakorlatban
spiral_bookzold_400+normal_bookgreen_400+thin_wide_bookggreen_400

 

 

 

Pető Róbert

Szemináriumi előadó: Pető Róbert

E-kereskedelmi szakértő, a webáruházak / weblapok üzemeltetési tanácsadója, 10 éves internet marketing tapasztalatát a QuickStudio Kft. ügyvezetője és webáruház menedzser szakembereként szerezte.

Az Eszterháy Károly Főiskola gyakori vendég oktatója, több hazai neves konferencia előadója és több mint 100 hazai webáruház és portál onlinemarketing szakértőjeként dolgozik rengeteg egyedi megoldást alkotva.
A kollégáival kiemelten foglalkozik az egyedi internetes marketing megoldások kidolgozásával és egy jól célbaérő (nem kukába) hírlevélküldő üzemeltetésével, a corinmail.hu -val.
Egyedien ötvözik az onlinemarketing kommunikációs eszközöket a műszaki, technológiai újdonságokkal. Bérelhető CorinCloud weblap és webáruház rendszer megalkotója és gyakorlat orientált oktatója. A Ribizly.com közösségi rendszer ötletgazdája.

 

 

 

 

A regisztrációt követően 15 napon belül

a forint egyenleggel feltöltött weboldalakhoz

 + Akciós Indító Csomagot adunk!

Részletek >>Vélemények az indító csomagról

"Egyedül képtelen lettem volna egy ilyen hatékony 
kampányt indítani. Valóban komoly forgalomnövelő hatása volt,
amit nem hittem volna!"
- Koleszár Ferenc -


" Az indító csomag jó löketet adott az újabb webáruház indításhoz,
jobban teljesít ez a webáruházam, mint a másik."
- Zoltán Gábor- 

 

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba

Adataid
Üzenet
Másolat küldése részemre
   banner_ribizly_322